Servicii Foto-Video

Fie ca esti in cautarea unei echipe de profesionisti pentru a imortaliza cel mai important moment din viata ta, fie ca vrei doar o simpla sedinta foto impreuna cu familia, echipa Janyn Foto-Video va sta la dispozitie cu fotografi profesionisti si aparatura de ultima generatie!

Suntem printre putinele saloane de fotografie profesionala din Gorj si oferim o varietate de servicii la preturi excelente.

Ne-am bucura enorm sa luam parte la cea mai fericita zi din viata voastra!

Printre servicile pe care noi le oferim se numara:

  • Fotografie Nunta
  • Fotografie Botez
  • Fotografie Logodna
  • Sedinta foto de familie
  • Fashion

Fotografie de botez

Stim cat de importanta este venirea pe lume a copilului tau si de aceea dorim sa imortalizam acest moment cat mai bine si sa va oferim cele mai frumoase amintiri

Fotografie de nunta

Echipa noastra de profesionisti o sa capteze cel mai frumos moment din viata ta intr-un mod inedit, dar si cat mai natural!

Fotografie de familie

Momentele in familie sunt si asa extrem de placute si importante, dar ce sa spunem cand au loc astfel de moment si sunt si imortalizate de profesionisti?

Fotografie de fashion

Esti adept/adepta a fashion-ului? Esti creator de moda si vrei sa prezinti un eveniment ? Ai nevoie de o echipa de profesionisti pentru asta!

Fotografie de logodna

In acesta zi mare, ar fi si picat sa nu se faca niste poze profesionale care sa imortalizeze pe vecie fericirea din ochii celor 2 indragostiti!